“Tuoksuvat tuomien valkoiset kukkaset”

…”terttuinsa peitoss’ on puu.” Onpa kaunista ja tuoksuvaista ulkona, kun tuomet oikein panevat parastaan kaikessa kukkaloistossaan. Ja kaikista parasta on, että minulla alkoi kesälomalomaloma! Tuntuu, että kevät on ollut yhtä jatkuvaa tenttistressausta. Piti oikeastaan ottaa vain muutama kurssi huvin vuoksi, mutta nälkä kasvaa syödessä ja sitä rataa. Toisaalta nyt kun sain kevätlukukauden viimeisenkin raportin palautettua, niin olotila on lähes sama kuin aikoinaan koulun kevätjuhlassa. Suvivirsi vain puuttuu :-)

Sitten voikin keskittyä rauhassa kevätsiivousurakaan. Odotin ihan sormet syyhyten viime viikon, että pääsee hyvällä omallatunnolla järjestelemään kaappeja, laittamaan parveketta ja muuta sellaista. Viikonloppuna tosin otettiin varaslähtö ja öljyttiin vanhemman lapsen kanssa parvekekalusteet. Voi kun hänestä on jo oikeasti niin paljon apua :-)