Pannulappuja ja kiekkohuumaa

Olipa jännä peli sunnuntaina! En meinannut uskaltaa katsoa koko ottelua, mutta sitten keksin ruveta virkkaamaan jotain. Ja siitähän tuli pannulappu. Onneksi valmistui ennen kolmatta erää, sillä siinä vaiheessa ei olisi enää virkkuukoukku pysynyt kädessä \o/

Tämä on mun vakiopannulappumalli, johon on helppo vain vaihtaa keskustan väriä. Pysyy joukko yhtenäisenä, mutta väriä vaihtamalla saa piristystä erivärisistä lappusista. Leikkikattiloille tehtiin yhdessä vielä oma pikkuinen pannulappu :-)

Taimet ovat venähtäneet hurjasti, ja keittiön pöytä alkaa melkein käydä ahtaaksi kaikkien siihen siunaantuneiden kasvien takia. Osa pääsi tänään jo ulos jatkamaan kasvuaan, toivottavasti loputkin pian, että saadaan vähän enemmän tilaa…

  6 comments for “Pannulappuja ja kiekkohuumaa

Comments are closed.