Pieni hetki Provencessa

IMG_1131

Kävin viikolla tutustumassa uuteen puotiin, jonka ystäväni Katariina on avannut Puistokadulle. Voi että, kuinka kauniiksi hän oli jo ehtinyt paikan laittaa. Ulkona myrskysi ja satoi vettä vaakatasossa, mutta ovesta astuessa maailma täyttyi aurinkoisista Provencen tuoksuista! Tulikin siis samalla tehtyä ihanan virkistävä pieni retki Etelä-Ranskan makuihin ja tuoksuihin :)

Pitkän valinnanvaikeusurakan jälkeen ostin kotiin puuvillankukan tuoksuista kasviöljysaippuaa, ja sille sopivan ranskalaistyylisen telineen. Teline on juuri sellainen, jota olen etsinyt; se pitää saippuan tiukasti paikoillaan ja aukinainen pohja antaa sen kuivua kunnolla.

IMG_1147

IMG_1137

Loput löydöt hamstrasin joulupaketeihin… Niiden saajat eivät varmaankaan käy täällä lukemassa (eiväthän!? ;) joten uskalsin kuvat tänne jo laittaa. Tässä on vaniljarouhe- ja puuvillasaippuaa, ja alla sopivassa määrin (siis ilman tonttuja) jouluinen astiapyyhe.

Katariinan puoti on joulunajan kiinni, mutta näyteikkunakierroksella tai verkkokaupassa Le Petite Provence voi käydä tutustumassa kaupan valikoimiin (esim. erilaisiin silitysvesiin – en ollut koskaan kuullutkaan, mutta taas sitä oppi uuden kotitöidenpiristsykonstin :)

IMG_1134

  2 comments for “Pieni hetki Provencessa

Comments are closed.