Pikkuruisia isoäidinneliöitä

Isomman isoäidinneliötyön välivirkkailuna innostuin kokeilemaan samoja neliöitä minikoossa.
Viime kesänä näin tällä tavalla tehtyjä korvakoruja. Minä kun en korvakoruja käytä niin tuli sitten rannekoru.

IMG_9977

IMG_9950

Ja toisesta tuli kirjanmerkki. Tämä kirja tosin odottaa vielä lukijaansa. Kyseessä on siis Marina Lewyckan “Meidät on kaikki tehty liimasta”. Tykkäsin todella paljon ensimmäisestä “Traktorien lyhyt historia ukrainaksi”. Toisesta (Muu maa mansikka) en niinkään, joten tälle on vähän ristiriitaiset odotukset. Ylipäätään viime aikoina on tullut luettua vain kaikkea hirmuisen asiallista ja kaunokirjallisuus jäänyt tylysti hyllyyn. Poikkeuksena Anni Swanin “Me kolme” – nämä vanhat nuorten ja lasten kirjat on vaan niin hyviä :D

IMG_9963

  3 comments for “Pikkuruisia isoäidinneliöitä

Comments are closed.