Uusia perheenjäseniä

Tuttavaperheessä rapsutellut gerbiilinpoikaset saivat vuodenvaihteen jälkeen aikaiseksi melkoisen gerbiilikuumeen täällä kotona. Asiaa pohdittiin kantilta jos toiseltakin, ja niinpä yksi kaunis päivä lastenhuoneeseen sitten muutti pieniä vipeltäjiä, kun lapset saivat kaksi gerbiiliä lemmikeiksi. Käytännössä ne tietenkin ovat minun hoidettaviani, mutta auttajia löytyy heti, kun vihjaiseekin, että nyt tarvitsisi mennä vähän siivoamaan terraariota tai laittamaan uutta ruokaa. Hauskahan noiden puuhia on seurailla ja välillä vähän silitellä pehmoista kylkeä :)

Mutta kuvan saaminen onkin jo aivan toinen juttu… Oikean kameran räpsähdys saa ruudulle aikaan vain ruskean juovan, joka katoaa purukasan uumeniin. Nämä muutama lähes onnistunut kuva onkin otettu kännykällä. Sitäkin olisi ollut paljon kivempi vähän maistaa, tai ainakin kiivetä ruudun toiselle puolelle – vips ;)

  7 comments for “Uusia perheenjäseniä

Comments are closed.