Dinner for two

Hyvää Pääsiäistä ja ihanaista kevään alkua! Kuvaan päässyt toinen meidän saamista pääsiäiskorteista, ja minä kun en ymmärtänyt lähettää ainuttakaan. Tämä ehkä käynee samalla jossain määrin kollektiivisesta pääsiäiskortista, kaikille tasapuolisesti samanlainen :-) Ja vieraille kiitos hienosta hedelmäkulhosta – sehän sopii pääsiäispöytään paremmin kuin hyvin.

Ruuan kuvaaminen on mielestäni hirmuisen haasteellista. Jos siis ajatuksena, että annos näyttäisi kuvassakin herkulliselta. Tässä on vähän harjoiteltu tuota taitoa varten. Oikeastaan kellään tässä taloudessa ei ollut tänään mitään ruuanlaittoinspiraatiota, joten kaikki on mukavasti suoraan jääkaapista lautaselle siirrettäviä ainesosia. Vähän asettelua, ja tadaa – päivällinen on valmis! Kanaa sweet chili -kastikkeella, hedelmiä ja vihanneksia. Nami, hyvää oli :-)

Lauantai-illan kunniaksi myös yksi typerä toimintaleffaparodia. Mä sain viimeksi valita katsottavan (Rakkauskirjeitä Julialle <3 ), joten nyt tämmönen krhm tuota Midsomer Murders meets Bruce Willis -tyyppinen pläjäys. Mutta olihan se ihan hauska :-)