Ruoko-Pökkeli-Ukkeli

Rupesin eilen illalla kokeilemaan, miten hair-ominaisuus oikein toimii. Ja siitä syntyi tällainen ruoko-pökkeli-ukkeli. Se asustaa eräässä ruohottuneessa lammessa syvällä metsän siimeksessä. Jalkoina sillä on kaksi paksua ruokoa, ja silminä kaksi kauan sitten kadoksiin joutunutta palloa. Oikeastaan nuo näyttävät aika paljon golf-palloilta, että ehkäpä siihen synkän metsän viereen on viime aikoina rakennettu golf-kenttä ;-)

Lampiasukas on rakennettu muutamasta ihan yksinkertaisesta osasesta, mutta tuo karvaisuus (tai tässä tapauksessa siis ruohoisuus), laittoi mun läppärini ihan kyykkyyn. Se nyt sinänsä ei ole mikään ihme, mutta tuolla ytysämmälläkin koneella rendaamiseen meni tovi jos toinenkin. Olisi kuulemma pitänyt laittaa strand render nopeuttamiseksi. Ja karvoistakin olisi saanut tasaisemmat, kun olisi laittanut random-jakauman ja interpolated lapsipartikkeleille. Nytpä tiedän sitten senkin – eri asia muistanko vielä huomenna ;-) Mutta ehkä tosiaan pitäisi tehdä vielä uusi versio.

  4 comments for “Ruoko-Pökkeli-Ukkeli

Comments are closed.