Dankjewel

Kiitos The Gorgeous Blogger -tunnustuksesta K. Oli hauska miettiä vastauksia näihin. Ne muutama blogi, joita itse luen, ovat saaneet tämän jo varmaan sata kertaa, joten en taida laittaa tätä enää eteenpäin. Mutta kaikki nuo lukemistoni blogit ovat ihania ja ansaitsevat toki ehdottomasti olla gorgeous :-)

1. Milloin aloitit blogisi?
Lokakuussa 2010 eli huimat neljä kuukautta sitten

2. Mistä kirjoitat blogissasi ja mitä kaikkea se käsittelee?
Täällä on vähän sitä sun tätä. Ellan-sivun alla on meidän oma ruokalappumallisto :-) Taivaita-sivulla on valokuviani ja kohtaan Fun stuff on koottu kaikki muu, mistä satun kirjoittelemaan.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Hmmm. Varmaan semmoset oudot jutut välistä, niinkuin esim. 3D-mallinnukset ;-)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Eipä ole kovin kauaa siitä, kun en edes tiennyt, mitä blogit on. Jostain sitten törmäsin ekaan blogiin, ja ihmettelin, että mikä idea tässä nyt on. Miksi kukaan tämmösiä kirjottelee tai lukee… Mutta, mutta… Pian sain huomata, että nettimaailma on pullollaan tosi kivoja blogeja, joita ihan tavalliset ihmiset kirjoittavat. Vielä kun pari ystävää innostuivat aloittamaan oman blogin, ajattelin, että voisihan sitä itsekin yrittää. Ja onhan tämä tosi hauskaa!

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Minusta tuntuu, että tässä on koko ajan jotain muutettavaa. Ainakin kerran viikossa keksin jonkin kohdan joka ei ihan toimi. Fontti, kuvagalleriasysteemit, täggäykset…Vaihtaisiko sivujärjestystä, poistaisiko jonkun sivun kokonaan? Aina jotain :)