Kävelyllä

Kävin lauantaina pienellä kävelyretkellä ja otin kamerankin mukaan, kun oli niin kirkkaan kaunis talvipäivä. Hurjan kylmä tosin, mutta kun laittoi reippaasti jalkaa toisen eteen, niin tarkenihan siellä. Ja ehkä kuvittelen, mutta ihan kuin tuo aurinko jo vähän lämmittäisi. Hiphei!
Tämän ensimmäisen kuvasarjan teemana on eläinten jäljet. Harvoin noiden tassujen omistajia sattuu ainakaan päiväsaikaan näkemään, mutta hangen pintaa katsoessani huomasin, miten täynnä elämää kaupunkiluontokin on. Vaikeampaa taitaisi olla löytää täysin koskematonta lumen pintaa.

Nämä kuvat ovat näppäyksiä vähän sieltä sun täältä matkan varrelta (joiden tarkennuksissa olisi parantamisen varaa :° ). Kaksi ensimmäistä ovat omia suosikkejani – ylväänä seisova edelliskesäinen ohdakkeen runko, sekä vastasataneella lumella leikkivät valononsäteet. Miten erilaiselta maailma näyttäkään verrattuna parin päivän takaiseen loskasäähän!