Kissamaista


Nyt kun joulu on onnellisesti ohi ja juhlat juhlittu, niin voisin kai laittaa tänne kuvan muutamasta joululahjaksi tehdystä askartelusta. Ei tarvitse pelätä, että paljastaa tonttuilusalaisuuksia ennenaikaisesti. Tosin näiden pakettien saajat tuskin itse osaisivat lähteä nettisurffailemaan, mutta sellaisia juttuja kuulee niin lasten kuin kissojenkin tietokoneilutaidoista, että paras pelata varman päälle…
Meidän esikoinen on oikea pieni kissafani, joten kissanpoikaset tahtovat useasti päästä seikkailemaan milloin minnekin. Luonnosvihon sivulta pikku kissanpennut hyppäsivät tällä kertaa pyyheliinan kulmaan. Ja vuodenajan teeman mukaan saivat vielä punaiset pipot päähänsä.


Pallo puolestaan lähti kissakotiin leikkikaluksi. Alunperin olen näitä tehnyt koiran palloiksi, mutta toivottavasti käyvät myös kissoille. Tuli oikein nostalginen olo tätä väkerrellessä, kun muistot veivät kesälomiin ja pitkiin valoisiin kesäöihin Taalainmaalla. Istuttiin ringissä lattialla, hölistiin, naurettiin ja solmittiin tällaisia palloja pikku koiralle leikkikaluiksi. Kaikkea sitä :)

  2 comments for “Kissamaista

Comments are closed.