Sateenkaarisydämiä <3

Lämpötyynyt1

Syksy saapui ja flunssa sen mukana. “Perinteiseksi koulun aloitus” -flunssaksi olen sitä kutsunut. Sängyn pohjalla köhiessä kaipasin kovasti pienempää lämpötyynyä, jota voisi pitää kasvoilla. Erityisesti nenän ja otsan kohdalla helpottamassa oloa. Nyt sain sellaiset ommeltua, ja tässä ne ovat – sateenkaaren väriset sydäntyynyt:)

Lämpötyynyt2

Lämpötyynyt3

Nämä on täytetty luomuvehnänjyvillä, jokaisessa on noin 250 grammaa. Se on aika paljon pieneen tyynyyn, mutta minua on kaupan kauratyynyissä aina harmittanut jyvien pieni määrä ja niiden valuminen, joten laitoin vähän reippaammin näihin ;)

Kankaana käytin Girasolin kantoliinakangasta, joka on sekä vahvaa että pehmeää. Siis todella pehmeää. Varsinkin lämpöisenä se tuntuu ihan pumpulilta poskea vasten :D Nämä tässä näkyvät on leikattuja paloja väreistä Rainbow Springs, Double Rainbow white ja Double Rainbow gold diamond.

Lämpötyynyt4

Flunssa alkaa olla jo voitettu, mutta eiköhän näitä talven tullen muutenkin tarvita.
Nyt koko talviaika vielä tuntuu ihan kaukaiselta, kun ulkona paistaa aurinko ja mittari näyttää +18 astetta. Syyskuun puolivälissä O.o
Auringonkukatkin vasta aloittelevat kukintaa.

Aurinkoinen kukka

  2 comments for “Sateenkaarisydämiä <3

Comments are closed.