Helpotusta talven kuivattamalle iholle

IMG_6050

Purkkeja ja purnukoita. Sekä kotitekoista kosteusvoidetta.

Suosin nykyisin vallan luonnonkosmetiikkaa niin meikeissä kuin hoitotuotteissakin. Kaikkihan lähti siitä, etten voinut enää käyttää tavallisia meikkejä. Jotkin niiden sisältämät ainesosat aiheuttivat sellaista kutinaa ja ärsytystä, ettei paremmasta väliä. Sitten oltiin vaan luomuna, ilman pakkelia. No onneksi löytyi myrkyttömiäkin meikkituotteita luonnonkosmetiikkamerkeiltä, joten nykyään pääsee taas iloittellemaan sillä saralla ;)

Tämän myötä aloin kiinnittämään enemmänkin huomiota kosmetiikan sisältämiin kemikaaleihin. Kuten tunnettua, niin tieto lisää tuskaa, huoh. Tätä nykyä onkin vaikea enää ostaa tuosta vaan kaupasta jotain purkkia, kun tuoteselosteesta tulee katsottua, mistä aineista se oikeasti onkaan tehty.

IMG_6054

Yksi hyvä tapa varmistaa, että tuote on turvallinen ja myrkytön, on tehdä se itse. Ohjeita on netissä paljon erilaisia ja kurssejakin järjestetään. Tässä esimerkiksi oiva ja helppo ohje:
Wellnessmama – whipped body butter

Itsellänikin on vielä monelaista kokeiltavaa, mutta erilaisilla yhdistelmillä saa helposti täyteläisempää tai kevyempää voidetta. Ennen kaikkea itselle sopivaa.

IMG_6053

  2 comments for “Helpotusta talven kuivattamalle iholle

Comments are closed.