Maatuskoja & Suklaakorvaisia pupuja

Onpa ollut kiireinen viikko takana. Mukamas. Oikeastaan olen varmaan vaan yrittänyt keksiä kaikkea korvaavaa toimintaa, ettei tarvitsisi tarttua maailman kuivimpaan tenttikirjaan. Plääh ;-)

Silloinhan voi esimerkiksi ommella uusia ruokalappuja tytölle…
Tämä maatuska-kangas on mielestäni aivan ihana! Niin kaunis ja iloinen. Siitäkin saatiin taas taskullinen ja taskuton versio. En oikein osaa päättää kummasta tykkään enemmän, kun molemmissa on puolensa. Taskullinen alkaa ehkä olla kätevämpi nyt, kun ruoka on entistä isommissa paloissa. Tasku koppaa ainakin osan lattialle hyppelevistä murusista.

Niin, ja tietysti taskussa voi ottaa mukaan kokonaisen pupuperheen. Kuinka kätevää :-) Nämä suklaakorvaiset puput löytyivät eilen lelukaupasta (syy, miksi ne ovat edelleen lähes valkoisia), ja äidin oli nostalgiapuuskassaan ihan pakko ottaa ne kotiin mukaan. Juuri tällaisia minulla oli lapsena, ja kyllä niillä leikittiin! Toivottavasti näistä pupuista tulee olemaan yhtä paljon iloa :-)