Potkua päivään!

Tällä kertaa jotain sinistä, jotain sporttista :) Meidän ruokalappuset ovat monesti olleet aika – kukkaisia… Johtuukohan jotenkin innostuksestani hamstrata näitä “oi kun nätti ja suloinen” -tyypin kukkatapettikankaita? Mutta sininenhän sopii mitä parhaiten pienille tytöille. Samoin potkupallot ja tennismailat. Ja nopeimmalle lusikoijalle voittopokaali \o/

Tämä mukavan pirteä lappukangas muistuttaa myös itseäni siitä, että pitäisi vähän enemmän panostaa tuohon kunnonkohotuspuoleen. Viime syksynä ostetut uudet jumppakengät odottavat edelleen eteisen nurkassa jonkinlaista motivaatiopuuskaa… Huoh! Onneksi aamuisin puolijuoksua luennolle kiiruhtaessa tulee edes jonkinlaista pakollista kuntoliikuntaa. Mäkeä ylös (nopeammin!), mäkeä alas (nopeammin!!!), loppuspurtti ja – taas myöhässä :/ Oppisikohan sitä joskus lähtemään ajoissa?