Herkistelyä

Sain tämän herkän kauniin kankaan eilen äidiltä, enkä voinut vastustaa kiusausta leikkailla sitä jo samana iltana. Suihkis huiskis vaan :)
Kotona sattui olemaan kankaan väreihin sopivaa vaaleanpunaista satiininauhaa, joten käytin sitä, ja ruokalapusta tuli heti vähän juhlavampi versio. Mitään pippaloita ei tosin taida olla näköpiirissäkään, joten juhlaillaan ihan vaan arjen ihanuutta. Minusta se ainakin on juuri sitä ihaninta aikaa <3 Oltiin tänään kyläilemässä ja nämä kuvat on otettu juuri ennen kaverin tekemää herkullista porkkanasosekeittolounasta... jälkitilanteesta ei sattunut kuvaa ;) Mutta sutattaviksihan ne on tehty ja pyykkikone keksitty! Vaikka meidän lusikointiharjoittelut ovat edistyneet jo niin hyvin, että harvoin saadaan edes kunnon suttua aikaiseksi :O Ik heb deze mooie stof gisteren van mijn moeder gekregen, en ik kond niet de verleiding niet weerstaan die al dezelfde avond te knippen. Ik had toevallig een roze, satijnen zoom, dus werd de slabber meteen een stuk chicer. We hebben toch geen feesten in het vooruitzicht, dus vieren wij gewoon de gewone dagen. We waren vandaag op visitie en deze foto's zijn genomen net voor de heerlijke wortelsoeplunch... van erna zijn er geen foto's ;) Maar de zijn gemaakt om vies te worden, en wasmachines zijn uitgevonden! Ook al zijn onze lepeloefeningen zo goed gevorderd, dat ze zelden meer heel vies worden :O