Herkuttelua

Oikeastaan tentti meni kai aika hyvin… Tosin kun sain paperin eteeni ja näin kysymykset, niin olin täysin varma, että tänne tullaan vielä uudestaankin istumaan. Mutta loppujen lopuksi sain mielestäni kelpo vastauksen aikaiseksi. Ja sellaistahan voi hyvin juhlia pienellä herkuttelulla :)

Hollantilaisten jäljiltä kaapista löytyy taas kaikenlaisia ihania leivänpäällisiä, joita sielläpäin harrastetaan. Ja minä tottavie rakastan näitä vruchtenhageleita :P Hetki iltapäiväteetä, herkkuleipiä ja tentin nollausta.

Post navigation

  2 comments for “Herkuttelua

  1. Johanna
    September 13, 2011 at 20:33

    Hurjan näköisiä leipiä o_O

    • September 15, 2011 at 12:02

      Värjättyjä sokerirakeita – nami :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *