Operaatio Työhuone

Minulla on työhuoneen uudistus meneillään. Muutettiin alkukesästä huonejärjestystä ja muuta, mutta tämä yksi huone jäi ihan koskematta. Ja se todellakin tarvitsee vähän hellää kosketusta, on aika sekamelska tällä hetkellä…

Koska minulla on oma työpiste samassa huoneessa, niin aloitin nyt siitä. Vaihe yksi: tuoli. Joka on joskus aikoja sitten ostettu Ikeasta, ja sai nyt uuden maalipinnan. Arvoin sinisen ja vihreän välillä, ja koska vihreää on meillä ollut aika paljon, niin vaihtelun vuoksi otin nyt sinisen purnukan. Omasta mielestäni tuo on aika kivan sininen, ei liian tumma, ei liian vaalea – sopiva :)

  2 comments for “Operaatio Työhuone

  1. Johanna
    July 21, 2011 at 21:11

    Ihanan kartanohenkinen kukkapöydikkö siellä :D

    • July 21, 2011 at 21:50

      Taitaa olla pikemminkin K-Raudan varastohyllyhenkinen… Mutta omin kätösin maalattu sentään :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *