Mansikkamaitoa

Kävin pitkästä aikaa yksin kaupungilla kiertelemässä. Yritin löytää jotain kivaa vaatetta itselle ja lapsille. Mutta yrityksen asteelle se tällä kertaa jäi. Mikään ei oikein miellyttänyt, mikään ei tuntunut istuvan. Osansa oli silläkin, että iltapäivän ruuhkassa, vähän väsyneenä, vähän flunssaisena ei tainnut olla se paras yhdistelmä…

Kuitenkin paljon ajattelemisen aihetta ja lämmintä mieltä oli kotiin tuomisena tältä muuten aika turhalta reissulta. Ja siitä on kiittäminen aivan huippua bussinkuljettajaa, joka sattui kotimatkalle. Ei varmasti ollut kaupungin mukavin työpaikka tällä helteellä ruuhkabussissa, mutta silti saivat kaikki matkustajat osansa ystävällisyyttä ja avuliaisuutta. Ja siinä bussissa tuntuikin kaikilla olevan yhtäkkiä kevyempi mieli. Niin totta, että hymy tarttuu ja hyvä kiertää :) Muistaisipa itsekin useammin, miten vähällä voi toista ihmistä ilahduttaa.

Kotona syötiin kesän ensimmäiset mansikkamaidot.

  2 comments for “Mansikkamaitoa

  1. K
    June 30, 2011 at 11:28

    Kaupinkireissusta, vaikka vain tuon pienemmänkin kanssa, haaveilen minäkin. Paljon olisi itselläkin hankittavaa, mutta silloin juuri tuntuu, ettei mitään sopivaa löydy…

    • July 4, 2011 at 00:39

      Ihan totta. Mä tosin löin hanskat tiskiin jo kahden kaupan jälkeen. Taisi vähän puuttua turnauskestävyyttä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *