Maatuskaperhe lähtee kaupungille

Oltiin lauantaina ystäväperheen kanssa kaupungilla syömässä ja kahvittelemassa.  Oli oikeastaan työlounas, mutta lapset pitivät oman leikkikokouksensa samalla, joten meno oli sen mukainen. Onnea ovat lapsiystävälliset ruokapaikat, joissa on leikkimisellekin tilaa :-) 

Uusi ruokalappu pääsi tietysti mukaan pitämään vaatteet puhtaina. Olen kokeillut tätä samaa kangasta valkoisen ja punaisen reunan kanssa, mutta oma suosikkini on tämä tummansininen. Valkoinen oli myös kiva, mutta sopii mielestäni paremmin taskuttomaan versioon.

  2 comments for “Maatuskaperhe lähtee kaupungille

  1. K
    February 27, 2011 at 21:33

    On jo useamman kerran pitänyt kysymäni, että mistä löydät näin ihania kankaita?

    • February 27, 2011 at 22:04

      Tämä kangas on Hollannista, kuten aika moni muukin. Mutta olen ostanut myös täältä, ja osa on vanhempia kankaita, joiden alkuperää en enää muistakkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *