Retrotyttöjä ja -poikia

Tänään ollaan keltaisia. Niinkuin auringon säteet, jotka aamulla herättivät verhon raosta kurkistamalla, pikkuvarpaita kutittelemalla :) Tämän hauskan kankaan sain lahjaksi ystävältä, joka oli kirpparilla kierrellessään ihastunut reippaaseen kuvioon. Ja sepä sopiikin oikein hyvin näihin meidän pikkulappusiin. Yhteen lappuun mahtuu juuri sopivasti yksi tarina… vaikkapa “Päärynämetsän tyttö ja Siili Nappulanenä” tai “Poika ja ankkaperheen aarrekätkö”.

Tytön piti tulla tarkastamaan, että mitä täällä touhutaan :) Aamuauringon valossa olikin hyvä kuvata ja paistatella, vaikka hurja pohjoistuuli ei ulkoilemaan houkutellutkaan. Sen verran kuitenkin piti nenänpäätä uskaltaa työntää ulos, että saatiin napsittua muutama kuva sinistäkin sinisemmästä taivaasta ja lumikuorrutetuista männyistä. Jospa illalla saisin vielä käytyä ne läpi, niin saisin ehkä muutaman kuvan tännekin (sillä oletuksella että onnistuivat edes joten kuten… ;)

  2 comments for “Retrotyttöjä ja -poikia

  1. annana
    February 9, 2011 at 17:47

    Nää on vaan niin ihania!! <3 En ois ikinä uskonut että siitä säälittävän pienestä kankaanpalasta saat näin monta ihanaa ruokalappua ja tarinaa <3

    • February 10, 2011 at 19:04

      Kiva kun tykkäät :-) Se kuvio oli oli niin sopivan kokoinen, että ei oikeastaan jäänyt kuin pari pikkiriikkistä palasta yli. Kiitos vielä hienosta kankaasta :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *