Zaylin-kani

Tuossa tämän vuoden ekassa postauksessa näkyi pari viiksikarvaa kameran linssiä nuuskimassa, mutta niiden omistajaa ei täällä ole vielä enempää esitelty. Kyseessä om siis Zaylin-kani. Se muutti meille viime vuonna loppukesästä, ja on nyt vajaan vuoden ikäinen. Viralliselta nimeltään Mustikkametsän Zaylin Oak ja rodultaan leijonaharjas.

Leijonaharjaskani

Zaylin otettiin kaveriksi tälle toiselle kanille, Tähti-luppakorvalle. Oli mukava huomata, miten ne tutustumisen alkukankeuden jälkeen ovat muovautuneet kunnon kanikavereiksi. Ovat nykyisin ihan Paita ja Peppu :)

Tähti-kani

Vielä muutama kuva meidän kanilasta. Puput asustavat nykyisin portaiden alla omassa pikku valtakunnassaan. Huom. tältä se näyttää juuri siivottuna. Hieman erilaiselta sen jälkeen, kun siellä on pidetty parit juoksukilpailut, levitelty heinät ympäriinsä ja merkattu nurkat strategisilla sissipapanoilla ;)

Kaniaitaus_3

Kaniaitaus_1

Kaniaitaus_2

  3 comments for “Zaylin-kani

 1. j o h a n n a
  June 12, 2015 at 10:30

  Näyttää ihan leijonalta… sympaattiselta leijonalta tosin :)

  • June 16, 2015 at 01:37

   Semmonen pikku-leijona Zaylin onkin <3 Hienohelmainen ja pupupöksyinen jellona :D

 2. July 11, 2018 at 19:08

  I’m usually to blogging and i actually recognize your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your website and hold checking for new information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *