Hipahtavat joulutähdet

IMG_1038

IMG_1040

Nämä tähdet on ommeltu Girasolin Rainbow Springs -kankaasta ja täytetty vanulla. Vanua kuluikin aivan hurja määrä, kun yritti saada mahdollisimman jämäkän lopputuloksen. Tähtiin voisi laittaa vielä ripustuslenkin ja laittaa ylös seinälle tuikkimaan. Näille on kuitenkin löytynyt niin usein leikkikäyttöä, että majailevat nyt sängyn päädyllä, josta ne on helppo napata matkaan mukaan.

IMG_1041

  4 comments for “Hipahtavat joulutähdet

 1. Johanna
  November 30, 2013 at 21:24

  Vaude miten hienoja! Niin nättejä!

  Mä voin diilata sulle vanhoja tyynyntäytteitä :)

  • December 19, 2013 at 22:31

   No höh, olin ihan unohtanut vastata sulle :/
   Tällä hetkellä mulla on vielä pari pussia vanua jäljellä, mutta pidän tarjouksen mielessä ;) Postitonttu yritti muuten saada paketin vielä ehtimään sinne, toivottavasti itellan poro laukkaa joutuisasti…

 2. Johanna
  December 29, 2013 at 12:27

  Paketti ehti ja sain ihanaa joulunvietettä, kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *