Posliinimaalausta

Lupasin laittaa tänne kuvan siitä, miten meidän posliinimaalailut onnistuivat. Saatiin tällaisia settejä kesällä lahjaksi, ja nyt syyssateiden alettua niitä on hyvä kaivaa esiin. Oikeanpuoleisessa on auto ja aurinko, vasemmassa… kröhm, ehkä mitä ikinä siinä haluaa nähdä ;) Oikein nättejä molemmat <3

  4 comments for “Posliinimaalausta

 1. K
  September 2, 2012 at 08:16

  Todella ihania <3
  Osaatko sanoa, mistä tuollaisia settejä saa? Kuinka hyvin valmiit mukit mahtavat kestää pesua? Tuollainen muki aamupalapöydässä ja päivä ei vain voisi alkaa huonosti :D

 2. September 3, 2012 at 22:40

  Moi K,
  En yhtään tiedä, mistä nämä on ostettu. Jostain Ruotsista kai. Mutta voisihan tuota tehdä ihan vain ostamalla askarteluliikkeestä posliinimaalia ja valkoisen mukin. Meinaan itsekin kokeilla, kun maaleja vielä jäi ;)

  Kestää ihan käsin pesun, mutta maali ei saisi olla suoraan kosketuksissa ruokaan tai suuhun (siltä varalta, jos sittenkin irtoaa jotain). Tuosta toisesta vähän irtosikin maalia pesussa, mikä johtui varmaan siitä, että tyttö oli sutinut niin monta kerrosta päällekkäin :)

 3. Johanna
  October 30, 2012 at 21:10

  Voi juku, onpas hauskan näköisiä.

  Ootko kadonnut johonkin Blogilistalta? Mars takaisin, mä en muuten pysy mukana :)

  • December 7, 2012 at 12:46

   Ai jaa! No täällä on viime aikoina ollut sen verran hiljaista, ettet kyllä ole mistään jäänyt paitsi. Mutta ehkä mä voisin sitten laittaa sen takaisin sun takias ;) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *