Kevätpäivän ruokalappu

Sininen kuin tämän keväisen päivän taivas. Siinäpä tarpeeksi valintaperustetta tälle kankaalle. No, kukkia ei sentään vielä näy missään. Paitsi jos oikein tarkasti katsoo, niin vaikuttaa siltä, että jouluksi saatu tulilatva virittelee uutta kukintoa keittiön ikkunalla.

Tuo edellisen postauksen elokuva (Eat,Pray,Love – omaa tietä etsimässä) oli muuten ihan mukiinmenevä. Vähän liian Hollywood-syvällinen, ja minun makuuni turhan pitkä, mutta oli sillä hetkensäkin. Onko amerikkalaisten elokuvien Eurooppa-kuvan pakko olla niin kliseinen? Mutta joo, kauniita maisemia ainakin riitti.

  2 comments for “Kevätpäivän ruokalappu

  1. Johanna
    April 21, 2011 at 23:53

    No mutta Julia oli hyvä?

    • April 23, 2011 at 19:37

      Tottakai sentään Julia oli hyvä :-) Ja leffakin toki ihan katsottava; voisi kokeilla vielä sitä “ei-ohjaajan” -versiota (kannattaako valittaa liiasta pituudesta, jos ehdoin tahdoin valitsee sen pidemmän version, tsk tsk).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *