Hätävarapaperia

Mitä tehdä silloin, kun keskellä yötä huomaa, että talossa ei ole yhtään lahjapaperia? Aamulla pitäisi lahjan olla paketissa, ja kaikki komerot on pengottu. Ei sitten palastakaan, edes edellisvuotisia ryppyisiä joulupapereita. Vaihtoehtoina olisi… vessapaperia, leivinpaperia, sanomalehtiä… ei, ei käy.

Tässä on minun tämänkertainen ratkaisu: tulostuspaperia, paaaljon teippiä sekä irtileikattuja kuvia paperikorista löytyneestä vanhasta mainoskirjeestä. Ajoi ihan asiansa, ja lapset olivat innoissaan :-) Myös sisältä löytynyt kirja oli kovasti pidetty. Miten ylpeä sitä voikaan olla jostain ihan omasta jutusta, sitä ei kukaan muu saanut tulla lähellekään :-D

  2 comments for “Hätävarapaperia

  1. Johanna
    February 13, 2011 at 18:45

    Lopputulos on häikäisevän hieno! :D

    • February 14, 2011 at 10:32

      Kiitos :D Ottaen huomioon, että kello oli jotain 01 ja aikaa meni 15 min, niin siitähän tuli suorastaan ‘häikäisevä’ ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *