3D-mallinnusta

Entryni viikon still-kuva skabaan, jonka aiheena oli “Henkilökohtainen ajoneuvo”. Kilpurin osat olivat ensimmäisiä mallinnuskokeiluitani viime toukokuulta, joita sitten vähän yhdistelin eilen illalla uuteen uskoon. Ihan henkolökohtaiseen käyttöön en tätä pikku kilpuria taitaisi ottaa, mutta lasten liikennematolle se sopisi vallan mainiosti huristelemaan. Vai onkohan turhan futuristinen traktoriliigan jatkoksi?

  2 comments for “3D-mallinnusta

  1. Johanna
    December 19, 2010 at 19:16

    Pelottava suorastaan o_O

    • December 21, 2010 at 16:26

      Ei ollenkaan :D Säkin voit tehdä oman. Lataat täältä itsellesi blenderin: http://www.blender.org/ ja sitten hämmästytät J:n nörtteilytaidoillasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *